Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Troyan Bears FC Red Bull Dallas AC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


8e minuut.
Anchev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mateev komt het veld opgelopen. Indzhov neemt de hoekschop. Daar is Yovov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yovov met een sublieme pass. Tocev rent richting de bal. Tocev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Red Bull Dallas AC 0:1

13e minuut.
Bliznakov is nu in balbezit. Donchev onderschept slim de pass. Donchev passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yovov probeert naar een medespeler te passen. Mateev rent richting de bal. Suev rent richting de bal. Suev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Red Bull Dallas AC 0:2

21e minuut.
Topalov met een snelle inworp. Suev controleert de bal met de borst. Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev onderschept slim de pass. Suev met een sublieme pass. Hristolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Getov controleert de bal met de borst. Vangov rent richting de bal. Getov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vangov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vangov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Troyan Bears - FC Red Bull Dallas AC 1:2

37e minuut.
Asparuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev verovert de bal door een tackle van achteren. Donchev rent richting de bal. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev haalt uit met een fantastische trap. Hristolov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 60%, FC Red Bull Dallas AC 40%.
Troyan Bears - FC Red Bull Dallas AC 1:2

47e minuut.
Nemcov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indzhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suev is nu in balbezit. Suev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kishishev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donchev is nu in balbezit. Suev maakt een afschuwelijke overtreding. Suev krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Yovov is nu in balbezit. Yovov geeft de bal voor. Asparuhov heeft problemen om de bal te vangen. Suev rent richting de bal. Suev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Donchev is nu in balbezit. Mateev is nu in balbezit. Donchev verovert de bal door een tackle van achteren. Suev rent richting de bal. Suev schiet op doel. Hristolov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hristoskov verovert de bal door een tackle van achteren. Hristoskov probeert naar een medespeler te passen. Nyagolov is nu in balbezit. Vangov is nu in balbezit. Vangov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Asparuhov passt de bal zonder na te denken. Nyagolov rent richting de bal. Nyagolov passt de bal met de wreef. Vangov rent richting de bal. Vangov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Troyan Bears 49%, FC Red Bull Dallas AC 51%.
Troyan Bears - FC Red Bull Dallas AC 1:2