Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samoletite sarafovo Minyor Pernik 1919
16:20 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 24.7
good Schieten average
good Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Quadri is nu in balbezit. Quadri geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Voleri passt de bal met de wreef. Schachinger is nu in balbezit. Schachinger met een sublieme pass. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Weich verovert de bal door een tackle van achteren. Weich passt de bal met de wreef. Janvion probeert naar een medespeler te passen. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Janvion kopt de bal weg. Bilev heeft problemen om de bal te vangen. Krumov rent richting de bal. Peter onderschept slim de pass. Peter haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Prus geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kutov de bal onder controle te krijgen. Schachinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Peter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter draait met de bal, schiet en ... Brusnarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cheparinov is nu in balbezit. Weich verovert de bal door een tackle van achteren. Weich met een sublieme pass. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Krumov heeft problemen om de bal te vangen. Schachinger is nu in balbezit. Schachinger passt de bal met de wreef. Peter rent richting de bal. Peter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Brusnarov trapt de bal weg van het doel. Schachinger kopt de bal weg. Zhilev heeft problemen om de bal te vangen. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Russo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitev. Russo raakt geblesseerd tijdens het duel. Janvion zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peter rent richting de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Minyor Pernik 1919 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 16%, Minyor Pernik 1919 84%.
samoletite sarafovo - Minyor Pernik 1919 1:0

49e minuut.
Weich bereikt de bal nog maar net als eerste. Weich geeft een lange en hoge pass. Zhilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter onderschept slim de pass. Peter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Russo passt de bal met de wreef. Weich is nu in balbezit. Weich passt de bal in één keer door. Peter rent richting de bal. Peter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Janvion passt de bal in één keer door. Schachinger is nu in balbezit. Krumov begaat een overtreding. Krumov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Chwast geeft een hoge lob. Daar is Zhilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peter is nu in balbezit. Peter haalt uit met een fantastische trap. Brusnarov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Minyor Pernik 1919 2:0

64e minuut.
Chwast geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitev met een snelle inworp. Chonov rent richting de bal. Chonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Prus rent richting de bal. Prus geeft de bal voor. Zhilev kopt de bal weg. Daar is Schachinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schachinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Krumov rent richting de bal. Weich onderschept slim de pass. Weich geeft een hoge lob. Peter rent richting de bal. Peter draait met de bal, schiet en ... Brusnarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Weich zal de hoekschop nemen. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kutov rent richting de bal. Schachinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schachinger passt de bal met de wreef. Yovov rent richting de bal. Yovov schiet op doel. Marchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Krumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schachinger verovert de bal door een tackle van achteren. Schachinger probeert naar een medespeler te passen. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Janvion bereikt de bal nog maar net als eerste. Schachinger rent richting de bal. Schachinger geeft de bal voor. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Minyor Pernik 1919 3:0

87e minuut.
Cheparinov heeft problemen om de bal te vangen. Peter rent richting de bal. Zhilev rent richting de bal. Peter onderschept slim de pass. Peter schiet op doel. Brusnarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Voleri passt de bal in één keer door. Weich probeert de bal aan de voet te houden. Russo is nu in balbezit. Schachinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schachinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 26%, Minyor Pernik 1919 74%.
samoletite sarafovo - Minyor Pernik 1919 3:0