Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia FC Izkra
Kill them All Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Yaglichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaglichev met een sublieme pass. Velikov is nu in balbezit. Domnişoru onderschept slim de pass. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Drumev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kosov heeft problemen om de bal te vangen. Micanski is nu in balbezit. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 1:0

12e minuut.
Borislavov met de inworp. Gornakov speelt de bal door. Micanski is nu in balbezit. Micanski schiet op doel. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 2:0

15e minuut.
Matev is nu in balbezit. Yaglichev onderschept slim de pass. Yaglichev passt de bal met de wreef. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 3:0

19e minuut.
Yaglichev probeert naar een medespeler te passen. Gornakov heeft problemen om de bal te vangen. Gornakov probeert naar een medespeler te passen. Genchev is nu in balbezit. Genchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Domnişoru passt de bal zonder na te denken. Daar is Matev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velikov rent richting de bal. Micanski onderschept slim de pass. Micanski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metev met een snelle inworp. Bezinski probeert de bal met de borst te controleren. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Genchev passt de bal in één keer door. Domnişoru heeft problemen om de bal te vangen. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bezinski rent richting de bal. Bezinski passt de bal zonder na te denken. Daar is Micanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 4:0

34e minuut.
Yaglichev met een sublieme pass. Micanski rent richting de bal. Micanski passt de bal in één keer door. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 5:0

38e minuut.
Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru rent richting de bal. Micanski rent richting de bal. Micanski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 6:0

39e minuut.
Shikov is nu in balbezit. Shikov passt de bal in één keer door. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru draait met de bal, schiet en ... Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 7:0

40e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Yaglichev kopt de bal weg. Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Genchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Nedyalkov verovert de bal door een tackle van achteren. Nedyalkov geeft een lange en hoge pass. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Drumev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 8:0

45e minuut.
Matov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 23%, FC Izkra 77%.
Valencia - FC Izkra 8:0

55e minuut.
Daar is Gornakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosov de bal. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 9:0

58e minuut.
Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev rent richting de bal. Genchev schiet op doel. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Daar is Matov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isaev rent richting de bal. Matov onderschept slim de pass. Matov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lolov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prahov komt het veld opgelopen. Danchev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Matev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matev geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borislavov neemt de hoekschop. Bezinski springt en kopt de bal. Drumev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Matov rent richting de bal. Matov met een sublieme pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel. Matev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Matov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borislavov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Prahov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchev schiet op doel. Drumev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Vodenicharov rent richting de bal. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev geeft een hoge lob. Danchev is nu in balbezit. Danchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 10:0

73e minuut.
Metev heeft problemen om de bal te vangen. Metev passt de bal zonder na te denken. Prahov met een sublieme pass. Danchev is nu in balbezit. Danchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nedyalkov geeft een lange en hoge pass. Danchev is nu in balbezit. Danchev draait met de bal, schiet en ... Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 11:0

79e minuut.
Micanski met een sublieme pass. Prahov rent richting de bal. Prahov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Genchev de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 12:0

82e minuut.
Borislavov geeft de bal voor. Danchev rent richting de bal. Vodenicharov onderschept slim de pass. Genchev verovert de bal door een tackle van achteren. Genchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Borislavov geeft de bal voor. Genchev heeft problemen om de bal te vangen. Danchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev rent richting de bal. Genchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Nedyalkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nedyalkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Danchev de bal. Danchev haalt uit met een fantastische trap. Drumev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia - FC Izkra 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia 25%, FC Izkra 75%.
Valencia - FC Izkra 13:0