Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BEZKO FC Шахтёр Д
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Postranski rent richting de bal. Postranski passt de bal met de wreef. Timonskiy rent richting de bal. Timonskiy haalt uit met een fantastische trap. Kulakov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BEZKO FC - Шахтёр Д 1:0

7e minuut.
Yesyp is nu in balbezit. Pantilov onderschept slim de pass. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Martyuk rent richting de bal. Martyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Postranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Postranski passt de bal in één keer door. Redushko rent richting de bal. Redushko haalt uit met een fantastische trap. Didik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BEZKO FC - Шахтёр Д 2:0

10e minuut.
Martyuk is nu in balbezit. Drabenyuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postranski. Postranski krijgt een gele kaart. Drabenyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Grigorchuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martyuk rent richting de bal. Martyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Karmalita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postranski verovert de bal door een tackle van achteren. Postranski passt de bal in één keer door. Redushko is nu in balbezit. Redushko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Karmalita probeert de bal aan de voet te houden. Martyuk rent richting de bal. Yesyp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yesyp krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Stankevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Redushko rent richting de bal. Redushko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Timonskiy de bal. Timonskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Didik trapt de bal weg. Yesyp kopt de bal weg. Timonskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Timonskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BEZKO FC - Шахтёр Д 3:0

33e minuut.
Daar is Pantilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantilov speelt de bal door. Martyuk is nu in balbezit. Martyuk schiet op doel. Kalinichenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEZKO FC 39%, Шахтёр Д 61%.
BEZKO FC - Шахтёр Д 3:0

79e minuut.
Inworp. Shutkov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalinichenko trapt de bal weg. Shutkov kopt de bal weg. Redushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Redushko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gozda met een sublieme pass. Redushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Redushko speelt de bal door. Timonskiy rent richting de bal. Timonskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BEZKO FC 40%, Шахтёр Д 60%.
BEZKO FC - Шахтёр Д 3:0