Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал Киев Orlyk FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Makeev de bal onder controle te krijgen. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni rent richting de bal. Groshev verovert de bal door een tackle van achteren. Groshev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szemietiew speelt de bal door. Kornievskiy rent richting de bal. Kornievskiy met een sublieme pass. Daar is Voronchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voronchenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал Киев - Orlyk FC 1:0

21e minuut.
Karmalita verovert de bal door een tackle van achteren. Karmalita speelt de bal door. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko onderschept slim de pass. Voronchenko schiet op doel. Kostyanets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kornievskiy rent richting de bal. Lelyuk onderschept slim de pass. Lelyuk probeert naar een medespeler te passen. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Klungelig pakt Rusanovskiy de bal. Kravchuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusanovskiy. Rusanovskiy krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galmakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar onderschept slim de pass. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Pikhur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Арсенал Киев - Orlyk FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 50%, Orlyk FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - Orlyk FC 1:1

60e minuut.
Lelyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk is nu in balbezit. Lelyuk begaat een overtreding. Lelyuk krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pikhur met een harde bal richting middenveld. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni met een sublieme pass. Slyusar rent richting de bal. Slyusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dmitruk geeft een lange en hoge pass. Szemietiew rent richting de bal. Szemietiew geeft een lange en hoge pass. Groshev rent richting de bal. Groshev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 59%, Orlyk FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - Orlyk FC 1:1