Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК МЛІЇВ нашу команду ніхт
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Husin probeert naar een medespeler te passen. Andrienko rent richting de bal. Yashchuk is nu in balbezit. Andrienko verovert de bal door een tackle van achteren. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Valeev met een harde bal richting middenveld. Fomulyak kopt de bal weg. Novolvivskiy probeert de bal aan de voet te houden. Polischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Turchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov rent richting de bal. Husin onderschept slim de pass. Husin schiet op doel. Kichak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Turchanov geeft de bal voor. Lutkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisitsyn de bal. Husin is nu in balbezit. Husin haalt uit met een fantastische trap. Kichak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrienko rent richting de bal. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - нашу команду ніхт 1:0

15e minuut.
Dukhno met de inworp. Danchenko is nu in balbezit. Fomulyak begaat een overtreding. Fomulyak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 47%, нашу команду ніхт 53%.
ФК МЛІЇВ - нашу команду ніхт 1:0

68e minuut.
Daar is Fomulyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogrebnyak speelt de bal door. Sopkiv is nu in balbezit. Sopkiv schiet op doel. Kichak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - нашу команду ніхт 2:0

75e minuut.
Pogrebnyak speelt de bal door. Andrienko rent richting de bal. Yashchuk is nu in balbezit. Andrienko verovert de bal door een tackle van achteren. Andrienko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - нашу команду ніхт 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 45%, нашу команду ніхт 55%.
ФК МЛІЇВ - нашу команду ніхт 3:0