Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Славута Fk.Ruh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Klungelig pakt Tchetin de bal. Tchetin passt de bal met de wreef. Bessmertny rent richting de bal. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oliynyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliynyk geeft een hoge lob. Nedilko heeft problemen om de bal te vangen. Nagornyak is nu in balbezit. Nagornyak haalt uit met een fantastische trap. Petrov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Yaksmanitski is nu in balbezit. Bessmertny geeft de bal voor. Oliynyk probeert de bal aan de voet te houden. Nagornyak is nu in balbezit. Nagornyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lashuk geeft de bal voor. Shiryaev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krukovets. Shiryaev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 48%, Fk.Ruh 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Славута - Fk.Ruh 0:0

46e minuut.
Listopadov geeft de bal voor. Yaksmanitski kopt de bal weg. Mikhalik probeert de bal aan de voet te houden. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - Fk.Ruh 0:1

57e minuut.
Papazov speelt de bal door. Oliynyk kopt de bal weg. Daar is Yevglevskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lashuk geeft een hoge lob. Nagornyak rent richting de bal. Nedilko is nu in balbezit. Nagornyak onderschept slim de pass. Nagornyak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 62%, Fk.Ruh 38%.
Славута - Fk.Ruh 0:1