Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал Киев Шахтёр Д
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Voronchenko passt de bal zonder na te denken. Trefelovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefelovski passt de bal met de wreef. Groshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Voronchenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorchuk. Voronchenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dovbun met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Chizhevski de bal. Groshev is nu in balbezit. Groshev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 63%, Шахтёр Д 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - Шахтёр Д 0:0

47e minuut.
Voronchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko maakt een afschuwelijke overtreding. Voronchenko krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Martyuk onderschept slim de pass. Dovbun is nu in balbezit. Martyuk onderschept slim de pass. Martyuk schiet op doel. Pikhur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал Киев - Шахтёр Д 0:1

70e minuut.
Pantilov is nu in balbezit. Kornievskiy rent richting de bal. Pantilov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Martyuk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pantilov met een sublieme pass. Klungelig pakt Drabenyuk de bal. Drabenyuk speelt de bal door. Martyuk heeft problemen om de bal te vangen. Martyuk passt de bal met de wreef. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Grigorchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorchuk met een sublieme pass. Drabenyuk heeft problemen om de bal te vangen. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Drabenyuk speelt de bal door. Nitsetskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko maakt een afschuwelijke overtreding. Voronchenko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nitsetskiy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nitsetskiy kan niet meer verder spelen. Karmalita komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 59%, Шахтёр Д 41%.
Арсенал Киев - Шахтёр Д 0:1