Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Шахтёр Д Арсенал Киев
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Kornievskiy rent richting de bal. Drabenyuk onderschept slim de pass. Drabenyuk met een sublieme pass. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pikhur met een harde bal richting middenveld. Kravchuk is nu in balbezit. Stankevich begaat een overtreding. Kravchuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dovbun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Didik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Didik speelt de bal door. Drabenyuk is nu in balbezit. Met opzet legt Dovbun zijn tegenspeler op de grond. Dovbun krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Voronchenko rent richting de bal. Voronchenko passt de bal zonder na te denken. Kulakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Groshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kornievskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Kornievskiy speelt de bal door. Stankevich geeft een hoge lob. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szemietiew heeft problemen om de bal te vangen. Pukanich rent richting de bal. Pukanich speelt de bal door. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pantilov met de inworp. Drabenyuk is nu in balbezit. Kornievskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drabenyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Drabenyuk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Chizhevski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gataulin met de inworp. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Шахтёр Д 40%, Арсенал Киев 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Шахтёр Д - Арсенал Киев 0:0

50e minuut.
Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornievskiy. Kornievskiy krijgt een gele kaart. Martyuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Grigorchuk wilt de vrije trap nemen. Galmakov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kornievskiy onderschept slim de pass. Voronchenko rent richting de bal. Voronchenko speelt de bal door. Groshev rent richting de bal. Groshev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pantilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drabenyuk rent richting de bal. Drabenyuk geeft een hoge lob. Galmakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Шахтёр Д - Арсенал Киев 1:0

76e minuut.
Drabenyuk geeft de bal voor. Dmitruk probeert de bal aan de voet te houden. Martyuk is nu in balbezit. Martyuk schiet op doel. Rybka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantilov zal de hoekschop nemen. Pikhur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Pukanich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kravchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukanich begaat een overtreding. Pukanich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Шахтёр Д 58%, Арсенал Киев 42%.
Шахтёр Д - Арсенал Киев 1:0