Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК МЛІЇВ Fk.Ruh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Kuraev is nu in balbezit. Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Husin haalt uit met een fantastische trap. Yevglevskiy probeert de bal aan de voet te houden. Petrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Fk.Ruh 1:0

12e minuut.
Daar is Shpirka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shpirka geeft een lange en hoge pass. Zaporozhets rent richting de bal. Khramtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Khramtsov geeft de bal voor. Maximov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК МЛІЇВ - Fk.Ruh 1:1

15e minuut.
Shpirka verovert de bal door een tackle van achteren. Shpirka geeft een hoge lob. Donets kopt de bal weg. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kuraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopkiv onderschept slim de pass. Sopkiv met een sublieme pass. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krukovets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikhailiv met een snelle inworp. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 35%, Fk.Ruh 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК МЛІЇВ - Fk.Ruh 1:1

49e minuut.
Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevglevskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Husin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Husin wilt de vrije trap nemen. Andrienko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Krukovets geeft een hoge lob. Lutkov rent richting de bal. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorozhankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorozhankin geeft de bal voor. Maximov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donets maakt een snoekduik en kopt de bal. Danchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorozhankin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Donets maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bugay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Fk.Ruh 1:2

70e minuut.
Kuraev rent richting de bal. Kuraev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donets de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap. Maximov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 40%, Fk.Ruh 60%.
ФК МЛІЇВ - Fk.Ruh 1:2