Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Славута нашу команду ніхт
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bessmertny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bessmertny passt de bal in één keer door. Rykun probeert naar een medespeler te passen. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Melaschenko rent richting de bal. Polischuk onderschept slim de pass. Fomulyak heeft problemen om de bal te vangen. Polischuk is nu in balbezit. Polischuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgakov geeft een lange en hoge pass. Polischuk controleert de bal met de borst. Polischuk draait met de bal, schiet en ... Mikhalik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Lashuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lashuk geeft een lange en hoge pass. Nagornyak rent richting de bal. Nagornyak heeft problemen om de bal te vangen. Nagornyak schiet op doel. Kichak bokst de bal weg.

32e minuut.
Bessmertny speelt de bal door. Yashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Nagornyak rent richting de bal. Nagornyak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - нашу команду ніхт 1:0

41e minuut.
Tretyak met de inworp. Oliynyk rent richting de bal. Oliynyk passt de bal zonder na te denken. Nagornyak heeft problemen om de bal te vangen. Nagornyak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 56%, нашу команду ніхт 44%.
Славута - нашу команду ніхт 1:0

53e minuut.
Valeev kopt de bal weg. Oliynyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotetskyy maakt een afschuwelijke overtreding. Oliynyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Bessmertny rent richting de bal. Fomulyak rent richting de bal. Bessmertny onderschept slim de pass. Oliynyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliynyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bulgakov kopt de bal weg. Bessmertny met een sublieme pass. Lashuk rent richting de bal. Polischuk is nu in balbezit. Polischuk schiet op doel. Papazov bokst de bal weg.

81e minuut.
Bulgakov kopt de bal weg. Bessmertny rent richting de bal. Fomulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk rent richting de bal. Polischuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Славута - нашу команду ніхт 1:1

87e minuut.
Bulgakov onderschept slim de pass. Fomulyak is nu in balbezit. Fomulyak speelt de bal door. Polischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk schiet op doel. Papazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 57%, нашу команду ніхт 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Славута - нашу команду ніхт 1:1