Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Шахтёр Д Orlyk FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Slyusar is nu in balbezit. Natochiy is nu in balbezit. Grigorchuk is nu in balbezit. Natochiy verovert de bal door een tackle van achteren. Natochiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Makeev speelt de bal door. Levchenko rent richting de bal. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Шахтёр Д - Orlyk FC 0:1

22e minuut.
Pazhyuk passt de bal in één keer door. Natochiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorchuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Natochiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natochiy neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Шахтёр Д - Orlyk FC 0:2

25e minuut.
Bogodelov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grigorchuk de bal. Natochiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Natochiy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Pazhyuk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogodelov met een snelle inworp. Drabenyuk is nu in balbezit. Drabenyuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nitsetskiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grigorchuk is nu in balbezit. Grigorchuk geeft een lange en hoge pass. Martyuk is nu in balbezit. Martyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Шахтёр Д - Orlyk FC 1:2

31e minuut.
Slyusar met een sublieme pass. Svetlichni rent richting de bal. Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabenyuk draait met de bal, schiet en ... Kostyanets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pantilov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilov probeert naar een medespeler te passen. Martyuk is nu in balbezit. Martyuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Esin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bogodelov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Martyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martyuk draait met de bal, schiet en ... Kostyanets` bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Шахтёр Д - Orlyk FC 2:2

43e minuut.
Makeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabenyuk is nu in balbezit. Drabenyuk passt de bal met de wreef. Martyuk rent richting de bal. Martyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Шахтёр Д 57%, Orlyk FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Шахтёр Д - Orlyk FC 2:2

58e minuut.
Lelyuk rent richting de bal. Stankevich verovert de bal door een tackle van achteren. Stankevich geeft een hoge lob. Makeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makeev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Trefelovski probeert naar een medespeler te passen. Grigorchuk rent richting de bal. Grigorchuk passt de bal met de wreef. Martyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Шахтёр Д 50%, Orlyk FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Шахтёр Д - Orlyk FC 2:2