Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlyk FC Шахтёр Д
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Didik trapt de bal weg. Drabenyuk kopt de bal weg. Martyuk rent richting de bal. Martyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Karmalita met een sublieme pass. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefelovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Trefelovski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trefelovski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Drabenyuk heeft problemen om de bal te vangen. Makeev verovert de bal door een tackle van achteren. Makeev speelt de bal door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Didik bokst de bal weg.

20e minuut.
Esin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lelyuk de bal onder controle te krijgen. Stankevich probeert naar een medespeler te passen. Martyuk heeft problemen om de bal te vangen. Martyuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlyk FC - Шахтёр Д 0:1

26e minuut.
Kostyshin rent richting de bal. Kostyshin met een sublieme pass. Klungelig pakt Grigorchuk de bal. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Karmalita probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigorchuk met een snelle inworp. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel. Didik bokst de bal weg.

33e minuut.
Rusanovskiy passt de bal zonder na te denken. Karmalita met een sublieme pass. Slyusar rent richting de bal. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Didik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlyk FC - Шахтёр Д 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlyk FC 55%, Шахтёр Д 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlyk FC - Шахтёр Д 1:1

49e minuut.
Slyusar rent richting de bal. Nitsetskiy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slyusar. Nitsetskiy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nitsetskiy kan niet meer verder spelen. Karmalita komt het veld opgelopen. Chizhevski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Martyuk de bal. Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabenyuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lelyuk met de inworp. Karmalita is nu in balbezit. Karmalita geeft een lange en hoge pass. Kostyshin rent richting de bal. Kostyshin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlyk FC 47%, Шахтёр Д 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlyk FC - Шахтёр Д 1:1