Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QTKN Арсенал Киев
deepAt Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Spiridonov onderschept slim de pass. Spiridonov passt de bal in één keer door. Redondo is nu in balbezit. Redondo draait met de bal, schiet en ... Pikhur werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Spiridonov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kornievskiy de bal onder controle te krijgen. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte draait met de bal, schiet en ... Rybka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pikhur bokst de bal weg.

29e minuut.
Markanich met een sublieme pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Pikhur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Арсенал Киев 1:0

33e minuut.
Dmitruk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spiridonov de bal. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Paßlack geeft een lange en hoge pass. Redondo is nu in balbezit. Szemietiew begaat een overtreding. Redondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Redondo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gunchak geeft een hoge lob. Kornievskiy rent richting de bal. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte draait met de bal, schiet en ... Pikhur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Арсенал Киев 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 29%, Арсенал Киев 71%.
QTKN - Арсенал Киев 2:0

47e minuut.
Paßlack controleert de bal met de borst. Paßlack geeft de bal voor. Klungelig pakt Rybka de bal. Dylewski rent richting de bal. Dylewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Арсенал Киев 3:0

58e minuut.
Klungelig pakt Rybka de bal. Duarte rent richting de bal. Rybka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rybka krijgt een gele kaart. Duarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pikhur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Арсенал Киев 4:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piesch komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odolskiy komt het veld opgelopen. Grassow komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Groshev rent richting de bal. Kalitvintsev onderschept slim de pass. Spiridonov probeert naar een medespeler te passen. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Groshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesch onderschept slim de pass. Piesch met een sublieme pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fedorchenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesch rent richting de bal. Piesch speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo schiet op doel. Pikhur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 20%, Арсенал Киев 80%.
QTKN - Арсенал Киев 4:0