Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
нашу команду ніхт Fk.Ruh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Valeev geeft een hoge lob. Gorozhankin heeft problemen om de bal te vangen. Gorozhankin passt de bal met de wreef. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski schiet op doel. Kichak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
нашу команду ніхт - Fk.Ruh 0:1

18e minuut.
Tchetin rent richting de bal. Tchetin geeft een hoge lob. Turchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tchetin is nu in balbezit. Yaksmanitski rent richting de bal. Yaksmanitski probeert naar een medespeler te passen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kuraev geeft een lange en hoge pass. Donets kopt de bal weg. Turchanov rent richting de bal. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Shpirka rent richting de bal. Kuraev geeft de bal voor. Tchetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk onderschept slim de pass. Polischuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
нашу команду ніхт - Fk.Ruh 1:1

40e minuut.
Lelyuk geeft een lange en hoge pass. Valeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donets rent richting de bal. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: нашу команду ніхт 54%, Fk.Ruh 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
нашу команду ніхт - Fk.Ruh 1:1

55e minuut.
Bulgakov is nu in balbezit. Kuraev rent richting de bal. Kuraev met een sublieme pass. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tchetin kopt de bal weg. Tchetin is nu in balbezit. Fomulyak maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fomulyak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fomulyak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: нашу команду ніхт 63%, Fk.Ruh 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
нашу команду ніхт - Fk.Ruh 1:1