Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК МЛІЇВ Славута
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Andrienko rent richting de bal. Gusarov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gusarov geeft de bal voor. Husin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 1:0

27e minuut.
Lashuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Melaschenko de bal. Melaschenko geeft een hoge lob. Shiryaev is nu in balbezit. Shiryaev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dukhno probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Husin geeft een hoge lob. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 2:0

35e minuut.
Lutkov met de inworp. Dukhno is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Listopadov. Listopadov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zaporozhets is nu in balbezit. Zaporozhets geeft een lange en hoge pass. Andrienko probeert de bal aan de voet te houden. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gusarov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 33%, Славута 67%.
ФК МЛІЇВ - Славута 3:0

46e minuut.
Melaschenko rent richting de bal. Sopkiv maakt een afschuwelijke overtreding. Melaschenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Melaschenko met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Novolvivskiy de bal onder controle te krijgen. Nagornyak rent richting de bal. Nagornyak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Novolvivskiy trapt de bal weg. Husin kopt de bal weg. Mikhalik kan de bal niet met de borst controleren. Andrienko onderschept slim de pass. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Oliynyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliynyk passt de bal zonder na te denken. Nagornyak rent richting de bal. Nagornyak schiet op doel. Maximov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 3:1

59e minuut.
Danchenko probeert naar een medespeler te passen. Pogrebnyak is nu in balbezit. Pogrebnyak geeft de bal voor. Andrienko rent richting de bal. Andrienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 4:1

64e minuut.
Klungelig pakt Lutkov de bal. Lutkov geeft de bal voor. Inworp. Listopadov met de inworp. Rykun geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Славута 4:2

69e minuut.
Daar is Melaschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melaschenko probeert naar een medespeler te passen. Lashuk geeft de bal voor. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak haalt uit met een fantastische trap. Maximov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Novolvivskiy onderschept slim de pass. Novolvivskiy geeft een hoge lob. Danchenko probeert de bal met de borst te controleren. Oliynyk rent richting de bal. Oliynyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko is nu in balbezit. Husin rent richting de bal. Husin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 48%, Славута 52%.
ФК МЛІЇВ - Славута 4:2