Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk.Ruh Orlyk FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen average


18e minuut.
Tchetin passt de bal met de wreef. Gorozhankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorozhankin speelt de bal door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:0

32e minuut.
Karmalita verovert de bal door een tackle van achteren. Karmalita geeft de bal voor. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Petrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:1

43e minuut.
Gorozhankin kopt de bal weg. Yaksmanitski is nu in balbezit. Yaksmanitski passt de bal zonder na te denken. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk.Ruh 50%, Orlyk FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:1

56e minuut.
Krukovets probeert naar een medespeler te passen. Karmalita rent richting de bal. Karmalita speelt de bal door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:2

59e minuut.
Rusanovskiy kopt de bal weg. Yevglevskiy heeft problemen om de bal te vangen. Tchetin rent richting de bal. Karmalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmalita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:3

62e minuut.
Lelyuk met de inworp. Karmalita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuraev. Karmalita raakt geblesseerd tijdens het duel. Svetlichni komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Makeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski verovert de bal door een tackle van achteren. Yaksmanitski speelt de bal door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Galmakov is nu in balbezit. Galmakov geeft een lange en hoge pass. Daar is Nedilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karmalita is nu in balbezit. Karmalita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Galmakov geeft een hoge lob. Inworp. Gorozhankin met een snelle inworp. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk.Ruh 62%, Orlyk FC 38%.
Fk.Ruh - Orlyk FC 1:3