Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QTKN нашу команду ніхт
deepAt Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Markanich speelt de bal door. Lisitsyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gunchak passt de bal in één keer door. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Turchanov heeft problemen om de bal te vangen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jancke geeft een hoge lob. Yashchuk kopt de bal weg. Bulgakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel. Kichak bokst de bal weg. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - нашу команду ніхт 1:0

26e minuut.
Kalitvintsev neemt vlug de vrije trap. Duarte kopt de bal weg. Turchanov heeft problemen om de bal te vangen. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dylewski geeft de bal voor. Valeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turchanov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - нашу команду ніхт 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 29%, нашу команду ніхт 71%.
QTKN - нашу команду ніхт 2:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesch komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Korotetskyy heeft problemen om de bal te vangen. Piesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesch geeft een hoge lob. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Odolskiy komt het veld opgelopen. Grassow komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Yashchuk de bal. Dylewski is nu in balbezit. Dylewski speelt de bal door. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - нашу команду ніхт 3:0

72e minuut.
Fedorchenko onderschept slim de pass. Fedorchenko geeft een hoge lob. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - нашу команду ніхт 4:0

83e minuut.
Daar is Grassow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisitsyn de bal. Redondo is nu in balbezit. Redondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - нашу команду ніхт 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 22%, нашу команду ніхт 78%.
QTKN - нашу команду ніхт 5:0