Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk.Ruh Арсенал Киев
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Dovbun rent richting de bal. Yaksmanitski onderschept slim de pass. Yaksmanitski geeft een hoge lob. Khramtsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khramtsov geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Kuraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraev geeft een hoge lob. Daar is Galmakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dovbun is nu in balbezit. Yaksmanitski onderschept slim de pass. Yaksmanitski speelt de bal door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk.Ruh 46%, Арсенал Киев 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk.Ruh - Арсенал Киев 0:0

47e minuut.
Kuraev onderschept slim de pass. Kuraev geeft een lange en hoge pass. Dovbun probeert de bal aan de voet te houden. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gorozhankin is nu in balbezit. Gorozhankin probeert naar een medespeler te passen. Yaksmanitski probeert naar een medespeler te passen. Khramtsov is nu in balbezit. Khramtsov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Voronchenko is nu in balbezit. Tchetin verovert de bal door een tackle van achteren. Kornievskiy probeert naar een medespeler te passen. Yaksmanitski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaksmanitski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dmitruk onderschept slim de pass. Dmitruk speelt de bal door. Rybka is nu in balbezit. Yaksmanitski onderschept slim de pass. Yaksmanitski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk.Ruh - Арсенал Киев 1:0

84e minuut.
Galmakov is nu in balbezit. Kuraev begaat een overtreding. Galmakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kornievskiy komt bij de bal en schiet. Yevglevskiy kopt de bal weg. Petrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk.Ruh 43%, Арсенал Киев 57%.
Fk.Ruh - Арсенал Киев 1:0