Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК МЛІЇВ Orlyk FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Makeev rent richting de bal. Makeev passt de bal met de wreef. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pazhyuk rent richting de bal. Husin onderschept slim de pass. Husin probeert naar een medespeler te passen. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Karmalita geeft een lange en hoge pass. Kostyshin probeert de bal aan de voet te houden. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Maximov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 0:1

16e minuut.
Dukhno met een snelle inworp. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin geeft de bal voor. Sopkiv rent richting de bal. Sopkiv haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Novolvivskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Novolvivskiy geeft een lange en hoge pass. Sopkiv kopt de bal weg. Husin rent richting de bal. Husin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dukhno is nu in balbezit. Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni met een sublieme pass. Husin is nu in balbezit. Husin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Dukhno met de inworp. Husin geeft een lange en hoge pass. Sopkiv is nu in balbezit. Sopkiv draait met de bal, schiet en ... Kostyanets` verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Galmakov is nu in balbezit. Paal!

38e minuut.
Pogrebnyak rent richting de bal. Karmalita onderschept slim de pass. Karmalita passt de bal in één keer door. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni met een sublieme pass. Klungelig pakt Makeev de bal. Andrienko verovert de bal door een tackle van achteren. Andrienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 1:1

43e minuut.
Svetlichni passt de bal in één keer door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmalita is nu in balbezit. Karmalita schiet op doel. Na een snelle pass probeert Slyusar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 40%, Orlyk FC 60%.
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 1:2

52e minuut.
Klungelig pakt Sopkiv de bal. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogrebnyak met een sublieme pass. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lutkov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezdolniy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karmalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmalita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Husin onderschept slim de pass. Husin speelt de bal door. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko onderschept slim de pass. Andrienko haalt uit met een fantastische trap. Kostyanets` bokst de bal weg.

81e minuut.
Sopkiv met een snelle inworp. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin speelt de bal door. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 44%, Orlyk FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК МЛІЇВ - Orlyk FC 2:2