Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orlyk FC ФК МЛІЇВ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Lelyuk passt de bal in één keer door. Svetlichni bereikt de bal nog maar net als eerste. Svetlichni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Slyusar is nu in balbezit. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Pogrebnyak heeft problemen om de bal te vangen. Karmalita is nu in balbezit. Karmalita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pogrebnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogrebnyak geeft de bal voor. Esin probeert de bal met de borst te controleren. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Karmalita rent richting de bal. Pogrebnyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmalita verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maximov trapt de bal weg. Svetlichni heeft problemen om de bal te vangen. Husin speelt de bal door. Andrienko rent richting de bal. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bugay is nu in balbezit. Lutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orlyk FC - ФК МЛІЇВ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlyk FC 41%, ФК МЛІЇВ 59%.
Orlyk FC - ФК МЛІЇВ 1:0

51e minuut.
Zaporozhets is nu in balbezit. Zaporozhets passt de bal met de wreef. Danchenko met een sublieme pass. Husin rent richting de bal. Husin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bugay verovert de bal door een tackle van achteren. Danchenko is nu in balbezit. Met opzet legt Svetlichni zijn tegenspeler op de grond. Svetlichni krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Svetlichni rent richting de bal. Svetlichni speelt de bal door. Andrienko rent richting de bal. Andrienko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Galmakov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dukhno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galmakov heeft problemen om de bal te vangen. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orlyk FC - ФК МЛІЇВ 1:1

74e minuut.
Slyusar probeert de bal aan de voet te houden. Pazhyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazhyuk passt de bal in één keer door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lutkov onderschept slim de pass. Lutkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galmakov de bal. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Maximov trapt de bal weg. Makeev kopt de bal weg. Karmalita rent richting de bal. Karmalita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orlyk FC 66%, ФК МЛІЇВ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orlyk FC - ФК МЛІЇВ 1:1