Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал Киев нашу команду ніхт
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Szemietiew probeert de bal met de borst te controleren. Polischuk rent richting de bal. Dovbun bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk verovert de bal door een tackle van achteren. Polischuk haalt uit met een fantastische trap. Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lelyuk met de inworp. Szemietiew rent richting de bal. Fomulyak is nu in balbezit. Fomulyak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dovbun onderschept slim de pass. Korotetskyy onderschept slim de pass. Korotetskyy probeert naar een medespeler te passen. Polischuk is nu in balbezit. Polischuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 42%, нашу команду ніхт 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - нашу команду ніхт 0:0

78e minuut.
Turchanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gataulin met een snelle inworp. Voronchenko is nu in balbezit. Voronchenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Арсенал Киев - нашу команду ніхт 1:0

84e minuut.
Kornievskiy probeert naar een medespeler te passen. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko passt de bal zonder na te denken. Groshev is nu in balbezit. Groshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 41%, нашу команду ніхт 59%.
Арсенал Киев - нашу команду ніхт 1:0