Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Арсенал Киев ФК МЛІЇВ
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


26e minuut.
Husin is nu in balbezit. Husin probeert naar een medespeler te passen. Pogrebnyak speelt de bal door. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Danchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Danchenko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dmitruk de bal. Andrienko rent richting de bal. Andrienko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Danchenko rent richting de bal. Dovbun onderschept slim de pass. Husin onderschept slim de pass. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 73%, ФК МЛІЇВ 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - ФК МЛІЇВ 0:0

50e minuut.
Sopkiv speelt de bal door. Dovbun rent richting de bal. Andrienko onderschept slim de pass. Husin bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dovbun onderschept slim de pass. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko passt de bal zonder na te denken. Groshev rent richting de bal. Groshev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zaporozhets is nu in balbezit. Groshev rent richting de bal. Zaporozhets rent richting de bal. Groshev verovert de bal door een tackle van achteren. Groshev haalt uit met een fantastische trap. Maximov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Voronchenko is nu in balbezit. Pogrebnyak verovert de bal door een tackle van achteren. Pogrebnyak speelt de bal door. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Husin passt de bal met de wreef. Zaporozhets is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gataulin. Gataulin krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Galmakov met een harde bal richting middenveld. Kravchuk kopt de bal weg. Daar is Voronchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groshev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sopkiv verovert de bal door een tackle van achteren. Husin is nu in balbezit. Husin speelt de bal door. Andrienko is nu in balbezit. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Арсенал Киев 51%, ФК МЛІЇВ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Арсенал Киев - ФК МЛІЇВ 0:0