Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК МЛІЇВ Арсенал Киев
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Dmitruk passt de bal met de wreef. Groshev is nu in balbezit. Danchenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groshev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kornievskiy wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zaporozhets bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko is nu in balbezit. Voronchenko probeert naar een medespeler te passen. Groshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Groshev schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrienko de bal onder controle te krijgen. Danchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchenko speelt de bal door. Husin rent richting de bal. Husin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rybka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybka geeft de bal voor. Daar is Husin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Andrienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husin rent richting de bal. Szemietiew is nu in balbezit. Husin verovert de bal door een tackle van achteren. Husin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Groshev is nu in balbezit. Pogrebnyak is nu in balbezit. Voronchenko rent richting de bal. Groshev rent richting de bal. Groshev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 46%, Арсенал Киев 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК МЛІЇВ - Арсенал Киев 0:0

64e minuut.
Dovbun bereikt de bal nog maar net als eerste. Danchenko rent richting de bal. Dovbun bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Voronchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Husin onderschept slim de pass. Husin met een sublieme pass. Kornievskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrienko verovert de bal door een tackle van achteren. Andrienko draait met de bal, schiet en ... Pikhur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Danchenko de bal. Danchenko geeft een lange en hoge pass. Sopkiv kopt de bal weg. Andrienko rent richting de bal. Andrienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК МЛІЇВ - Арсенал Киев 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК МЛІЇВ 49%, Арсенал Киев 51%.
ФК МЛІЇВ - Арсенал Киев 1:0