Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
нашу команду ніхт Orlyk FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


18e minuut.
Kichak trapt de bal weg. Svetlichni kopt de bal weg. Yashchuk heeft problemen om de bal te vangen. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Kichak bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pazhyuk met de inworp. Fomulyak rent richting de bal. Fomulyak passt de bal zonder na te denken. Polischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polischuk schiet op doel. Kostyanets` kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bulgakov onderschept slim de pass. Svetlichni is nu in balbezit. Bulgakov verovert de bal door een tackle van achteren. Fomulyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomulyak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Yashchuk rent richting de bal. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Bulgakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lelyuk passt de bal zonder na te denken. Valeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeev passt de bal in één keer door. Karmalita rent richting de bal. Karmalita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: нашу команду ніхт 64%, Orlyk FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
нашу команду ніхт - Orlyk FC 0:0

59e minuut.
Tretyak speelt de bal door. Fomulyak rent richting de bal. Fomulyak passt de bal met de wreef. Polischuk is nu in balbezit. Polischuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Esin verovert de bal door een tackle van achteren. Karmalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Karmalita geeft een hoge lob. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Kichak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: нашу команду ніхт 63%, Orlyk FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
нашу команду ніхт - Orlyk FC 0:0