Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QTKN Славута
deepAt Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 16.1
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Markanich verovert de bal door een tackle van achteren. Markanich geeft de bal voor. Duarte kopt de bal weg. Dylewski rent richting de bal. Dylewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melaschenko heeft problemen om de bal te vangen. Dylewski rent richting de bal. Dylewski met een sublieme pass. Fedorchenko heeft problemen om de bal te vangen. Fedorchenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Melaschenko is nu in balbezit. Markanich onderschept slim de pass. Markanich geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Gusarov de bal. Mikhalik rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Славута 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 39%, Славута 61%.
QTKN - Славута 1:0

48e minuut.
Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Redondo is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Papazov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
QTKN - Славута 2:0

53e minuut.
Lashuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melaschenko is nu in balbezit. Markanich verovert de bal door een tackle van achteren. Markanich geeft de bal voor. Redondo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odolskiy komt het veld opgelopen. Grassow komt het veld opgelopen. Piesch komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Listopadov geeft een hoge lob. Inworp. Odolskiy met een snelle inworp. Redondo is nu in balbezit. Redondo geeft de bal voor. Papazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Redondo schiet op doel. Gusarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fedorchenko neemt de hoekschop. Daar is Bessmertny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QTKN 22%, Славута 78%.
QTKN - Славута 2:0