Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Славута QTKN
Normal Tactiek deepAt
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 25.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanich geeft een lange en hoge pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Papazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - QTKN 0:1

20e minuut.
Markanich onderschept slim de pass. Markanich passt de bal zonder na te denken. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Papazov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - QTKN 0:2

37e minuut.
Listopadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Listopadov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jancke de bal onder controle te krijgen. Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Papazov speelt de bal door. Paßlack geeft een lange en hoge pass. Lashuk rent richting de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dylewski is nu in balbezit. Dylewski speelt de bal door. Redondo is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - QTKN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 58%, QTKN 42%.
Славута - QTKN 0:3

47e minuut.
Shiryaev geeft een hoge lob. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov passt de bal met de wreef. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nagornyak rent richting de bal. Jancke verovert de bal door een tackle van achteren. Bessmertny is nu in balbezit. Spiridonov onderschept slim de pass. Spiridonov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bessmertny rent richting de bal. Redondo onderschept slim de pass. Mikhalik maakt een afschuwelijke overtreding. Mikhalik krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Piesch komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Piesch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piesch geeft een lange en hoge pass. Redondo kopt de bal weg. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - QTKN 0:4

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grassow komt het veld opgelopen. Odolskiy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Odolskiy probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Mikhalik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Redondo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Славута - QTKN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Славута 71%, QTKN 29%.
Славута - QTKN 0:5