Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORDU BÜYÜK SPOR FK KAZıMSPURt
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Demirtaş geeft een hoge lob. Sırdaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esiralan. Sırdaş wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Sahil speelt de bal door. Klungelig pakt Esiralan de bal. Pamukçu speelt de bal door. Arpacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Asya probeert de bal aan de voet te houden. İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 45%, KAZıMSPURt 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - KAZıMSPURt 0:0

59e minuut.
Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu passt de bal met de wreef. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu schiet op doel. Kolcuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - KAZıMSPURt 0:1

72e minuut.
Kalaycı geeft een hoge lob. Sırdaş kopt de bal weg. Demirtaş heeft problemen om de bal te vangen. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu haalt uit met een fantastische trap. Kolcuoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 60%, KAZıMSPURt 40%.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - KAZıMSPURt 0:1