Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SemihKraları VARTAŞ ELAZIĞSPOR
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 28.7
matig Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Daar is Özsürgün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer onderschept slim de pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gücenmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fırtına geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Süneroğlu geeft een hoge lob. Beşer is nu in balbezit. Beşer met een sublieme pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gücenmez met de inworp. Fırtına is nu in balbezit. Fırtına schiet op doel. Kolsuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:1

33e minuut.
Aksakal geeft een lange en hoge pass. Süer is nu in balbezit. Esen onderschept slim de pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Eryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer rent richting de bal. Beşer probeert naar een medespeler te passen. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Beşer is nu in balbezit. Beşer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:2

44e minuut.
Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yolalan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernacki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bernacki neemt zijn aanloop. Türkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:3

45e minuut.
Özsürgün met een sublieme pass. Klungelig pakt Fırtına de bal. Fırtına passt de bal met de wreef. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 54%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 46%.
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:3

52e minuut.
Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına begaat een overtreding. Süneroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Süneroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Yolalan de bal. Bernacki rent richting de bal. Beşer rent richting de bal. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süneroğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özdeş de bal. Beşer is nu in balbezit. Beşer haalt uit met een fantastische trap. Türkay bokst de bal weg. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Günaydın geeft een hoge lob. Güdür kopt de bal weg. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel. Türkay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:4

73e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Ulubey passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Günaydın de bal. Süer is nu in balbezit. Süer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Beşer passt de bal in één keer door. Eryiğit speelt de bal door. Yolalan rent richting de bal. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Eryiğit probeert naar een medespeler te passen. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki passt de bal in één keer door. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:5

89e minuut.
Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal met de wreef. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 44%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 56%.
SemihKraları - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 1:6