Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR SemihKraları
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 18
goed Schieten matig
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Esen bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün onderschept slim de pass. Fırtına is nu in balbezit. Fırtına haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eryiğit geeft de bal voor. Daar is Duvarcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Türkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 1:0

18e minuut.
Özdeş is nu in balbezit. Aksakal verovert de bal door een tackle van achteren. Aksakal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Beşer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Yolalan met een sublieme pass. Eryiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ulubey passt de bal zonder na te denken. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki geeft een lange en hoge pass. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
İytaş rent richting de bal. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki passt de bal in één keer door. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 37%, SemihKraları 63%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 1:0

48e minuut.
Daar is Okusun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eryiğit onderschept slim de pass. Eryiğit speelt de bal door. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gücenmez met een snelle inworp. Okusun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beşer. Beşer krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Okusun raakt geblesseerd tijdens het duel. Okusun met een snel genomen vrije trap. Khánh Giang probeert naar een medespeler te passen. Eryiğit is nu in balbezit. Fırtına is nu in balbezit. Fırtına draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Duvarcı de bal onder controle te krijgen. Özdeş geeft een hoge lob. Ulubey kopt de bal weg. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Ulubey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulubey speelt de bal door. Beşer is nu in balbezit. Beşer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duvarcı de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 2:0

73e minuut.
Özbilici geeft de bal voor. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal in één keer door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beşer rent richting de bal. Beşer haalt uit met een fantastische trap. Türkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 3:0

85e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer met een sublieme pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Türkay probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 4:0

86e minuut.
Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki passt de bal zonder na te denken. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel. Türkay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 50%, SemihKraları 50%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - SemihKraları 4:0