Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uludağspor Felatgsdffhsh
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Özbir is nu in balbezit. Özbir probeert naar een medespeler te passen. Kördüğüm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:1

22e minuut.
Kırmızı met de inworp. Dubilis rent richting de bal. Dubilis geeft de bal voor. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:2

41e minuut.
Dubilis rent richting de bal. Dubilis met een sublieme pass. Keleş geeft de bal voor. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 64%, Felatgsdffhsh 36%.
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:2

63e minuut.
Karaçaylı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırmızı met de inworp. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Shilkov speelt de bal door. Sırdaş geeft de bal voor. Karaçaylı kan de bal niet met de borst controleren. Eren rent richting de bal. Eren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:3

80e minuut.
Eren haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Çapanoğlu met een harde bal richting middenveld. Sırdaş is nu in balbezit. Sırdaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Tarkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Shilkov rent richting de bal. Tarkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov verovert de bal door een tackle van achteren. Shilkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 60%, Felatgsdffhsh 40%.
Uludağspor - Felatgsdffhsh 0:4