Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felatgsdffhsh Uludağspor
532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


26e minuut.
Acem rent richting de bal. Kırmızı onderschept slim de pass. Kırmızı probeert naar een medespeler te passen. Eren is nu in balbezit. Eren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eren is nu in balbezit. Karaçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov onderschept slim de pass. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren schiet op doel. Çapanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Shilkov is nu in balbezit. Shilkov speelt de bal door. Eren is nu in balbezit. Eren draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felatgsdffhsh - Uludağspor 1:0

44e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Sırdaş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Acem de bal. Eren rent richting de bal. Eren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felatgsdffhsh 43%, Uludağspor 57%.
Felatgsdffhsh - Uludağspor 1:0

51e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Sırdaş schiet op doel. Karaçaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Eren rent richting de bal. Eren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felatgsdffhsh - Uludağspor 2:0

55e minuut.
Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Tarkansoy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sırdaş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eren springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tarkansoy is nu in balbezit. Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Kıbrıslıoğlu begaat een overtreding. Sırdaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubilis komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kırmızı is nu in balbezit. Kırmızı geeft de bal voor. Acem probeert de bal aan de voet te houden. Eren is nu in balbezit. Eren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felatgsdffhsh 33%, Uludağspor 67%.
Felatgsdffhsh - Uludağspor 2:0