Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAZıMSPURt M Stoute
Normal Tactiek beş defans
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sazalan passt de bal in één keer door. Fındıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Fındıkçıoğlu passt de bal met de wreef. Asilsu is nu in balbezit. Asilsu draait met de bal, schiet en ... Açan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pamukçu rent richting de bal. Sazalan rent richting de bal. Pamukçu verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukçu geeft een lange en hoge pass. Tekşeker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Batıkan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaycı met de inworp. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sahil heeft problemen om de bal te vangen. Asilsu is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Asilsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Apaydın geeft de bal voor. Inworp. Kalaycı met de inworp. Pamukçu is nu in balbezit. Pamukçu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fındıkçıoğlu onderschept slim de pass. Fındıkçıoğlu geeft een hoge lob. Sahil heeft problemen om de bal te vangen. Asilsu is nu in balbezit. Asilsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 60%, M Stoute 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAZıMSPURt - M Stoute 0:0

50e minuut.
Asilsu verovert de bal door een tackle van achteren. Asilsu met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Çerkez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - M Stoute 0:1

61e minuut.
Daar is Batıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilsu is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu draait met de bal, schiet en ... Ermiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sazalan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaycı met de inworp. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Asya rent richting de bal. Sırdaş rent richting de bal. Çağıran begaat een overtreding. Çağıran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 72%, M Stoute 28%.
KAZıMSPURt - M Stoute 0:1