Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SemihKraları Felatgsdffhsh
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 24
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Kırmızı passt de bal in één keer door. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov passt de bal met de wreef. Eren rent richting de bal. Eren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - Felatgsdffhsh 0:1

16e minuut.
Keleş met een sublieme pass. Klungelig pakt Okusun de bal. Okusun passt de bal met de wreef. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SemihKraları - Felatgsdffhsh 1:1

23e minuut.
Yolalan kan de bal niet met de borst controleren. Kırmızı verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızı passt de bal met de wreef. Eren rent richting de bal. Eren geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert İytaş de bal onder controle te krijgen. Shilkov rent richting de bal. Shilkov passt de bal in één keer door. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yolalan geeft een hoge lob. Piroska rent richting de bal. Özsürgün onderschept slim de pass. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Ulaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - Felatgsdffhsh 2:1

37e minuut.
Özdeş geeft de bal voor. Klungelig pakt Maestre de bal. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Piroska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 53%, Felatgsdffhsh 47%.
SemihKraları - Felatgsdffhsh 2:1

54e minuut.
Eren rent richting de bal. Güdür bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren onderschept slim de pass. Eren draait met de bal, schiet en ... Türkay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SemihKraları - Felatgsdffhsh 2:2

59e minuut.
Inworp. Yolalan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt İytaş de bal. Eren is nu in balbezit. Eren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Maestre rent richting de bal. Maestre speelt de bal door. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel. Türkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - Felatgsdffhsh 2:3

81e minuut.
Türkay speelt de bal door. Dubilis kopt de bal weg. Özbir probeert de bal aan de voet te houden. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Dubilis verovert de bal door een tackle van achteren. Dubilis geeft een lange en hoge pass. Güdür geeft een lange en hoge pass. Özsürgün heeft problemen om de bal te vangen. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 66%, Felatgsdffhsh 34%.
SemihKraları - Felatgsdffhsh 2:3