Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uludağspor VARTAŞ ELAZIĞSPOR
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 31.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kördüğüm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demirbaş komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Afşin rent richting de bal. Afşin passt de bal in één keer door. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap. Özbilici kan de bal niet met de borst controleren. Kolsuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Acem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki passt de bal in één keer door. Beşer is nu in balbezit. Beşer draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beşer is nu in balbezit. Beşer schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Tarkansoy de bal. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu passt de bal zonder na te denken. Demirbaş heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Süneroğlu geeft een hoge lob. Kıbrıslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

21e minuut.
Acem geeft een hoge lob. Süneroğlu is nu in balbezit. Kahramantürk onderschept slim de pass. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Günaydın is nu in balbezit. Mürekkepçioğlu onderschept slim de pass. Mürekkepçioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Süneroğlu de bal. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin passt de bal met de wreef. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 36%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 64%.
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

53e minuut.
Demirbaş speelt de bal door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki passt de bal zonder na te denken. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:2

55e minuut.
Aksakal rent richting de bal. Özel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aksakal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aksakal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bernacki kan de bal niet met de borst controleren. Demirbaş rent richting de bal. Eryiğit onderschept slim de pass. Eryiğit geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:3

67e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Çapanoğlu met een sublieme pass. Esen kopt de bal weg. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karaçaylı de bal onder controle te krijgen. Çapanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulubey zal de hoekschop nemen. Bahadır probeert naar een medespeler te passen. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer draait met de bal, schiet en ... Çapanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4

90e minuut.
Tarkansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beşer is nu in balbezit. Karaçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer verovert de bal door een tackle van achteren. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 50%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 50%.
Uludağspor - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4