Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAZıMSPURt kelesoglu sk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Enginsu rent richting de bal. Enginsu met een sublieme pass. Tokur is nu in balbezit. Arpacıoğlu onderschept slim de pass. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Babayalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - kelesoglu sk 1:0

10e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Enginsu onderschept slim de pass. Enginsu passt de bal in één keer door. Lokmacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KAZıMSPURt - kelesoglu sk 1:1

13e minuut.
Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokur is nu in balbezit. Sırdaş verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Sırdaş de bal onder controle te krijgen. Bursalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginsu is nu in balbezit. Lokmacıoğlu rent richting de bal. Lokmacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dinç probeert naar een medespeler te passen. Tokur is nu in balbezit. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu schiet op doel. Babayalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 61%, kelesoglu sk 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAZıMSPURt - kelesoglu sk 1:1

49e minuut.
Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu verovert de bal door een tackle van achteren. Pamukçu passt de bal in één keer door. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arpacıoğlu rent richting de bal. Pamukçu is nu in balbezit. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu schiet op doel. Babayalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Bursalı de bal. Tuna rent richting de bal. Tuna geeft de bal voor. Lokmacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmacıoğlu schiet op doel. Açan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 46%, kelesoglu sk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAZıMSPURt - kelesoglu sk 1:1