Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORDU BÜYÜK SPOR FK VARTAŞ ELAZIĞSPOR
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kolcuoğlu trapt de bal weg van het doel. Süneroğlu kopt de bal weg. Eryiğit speelt de bal door. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Süneroğlu geeft een hoge lob. Bernacki kopt de bal weg. Savaşır bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer is nu in balbezit. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

16e minuut.
Savaşır kopt de bal weg. Esiralan is nu in balbezit. Esiralan passt de bal met de wreef. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Çeşnicibaşı geeft de bal voor. Inworp. Ulubey met een snelle inworp. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki geeft een hoge lob. Kolcuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:2

34e minuut.
Ulubey speelt de bal door. Daar is Beşer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer passt de bal zonder na te denken. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel. Kolcuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Beşer probeert naar een medespeler te passen. Bernacki is nu in balbezit. Çeşnicibaşı rent richting de bal. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Kolcuoğlu bokst de bal weg.

38e minuut.
Süneroğlu is nu in balbezit. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit met een sublieme pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:3

44e minuut.
Aksakal met een sublieme pass. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer speelt de bal door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4

45e minuut.
Demirbüker met een sublieme pass. Korutürk is nu in balbezit. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki schiet op doel. Kolcuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 66%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 34%.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:5

46e minuut.
Bernacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beşer de bal. Demirbüker is nu in balbezit. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Korutürk passt de bal met de wreef. Beşer is nu in balbezit. Beşer speelt de bal door. Klungelig pakt Bernacki de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bernacki met een sublieme pass. Beşer is nu in balbezit. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Çeşnicibaşı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang onderschept slim de pass. Khánh Giang geeft een lange en hoge pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Çeşnicibaşı de bal. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Kolcuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Kolcuoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:6

84e minuut.
Eryiğit kopt de bal weg. Aksakal geeft een hoge lob. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:7

88e minuut.
Kolsuz met een harde bal richting middenveld. Eryiğit kopt de bal weg. Ulubey geeft een lange en hoge pass. Savaşır heeft problemen om de bal te vangen. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulubey neemt de hoekschop. Kolcuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beşer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 70%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 30%.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:7