Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR ORDU BÜYÜK SPOR FK
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer schiet op doel. Daar is Esiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 1:0

6e minuut.
Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnicibaşı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernacki raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernacki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 2:0

8e minuut.
Aksakal speelt de bal door. Beşer rent richting de bal. Demirtaş begaat een overtreding. Demirtaş krijgt een gele kaart. Beşer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Süneroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Süneroğlu onderschept slim de pass. Eltek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Süneroğlu. Eltek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocamaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolsuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ulubey is nu in balbezit. Esiralan rent richting de bal. Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey geeft de bal voor. Çeşnicibaşı onderschept slim de pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolcuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Esen probeert naar een medespeler te passen. Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süneroğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Bernacki de bal. Bernacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Eryiğit kopt de bal weg. Klungelig pakt Çeşnicibaşı de bal. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Kolcuoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 3:0

32e minuut.
Esiralan is nu in balbezit. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki passt de bal in één keer door. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel. Kolcuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Eryiğit passt de bal met de wreef. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel. Kolcuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 44%, ORDU BÜYÜK SPOR FK 56%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 3:0

49e minuut.
Inworp. Azim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Çeşnicibaşı rent richting de bal. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Kolcuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 4:0

69e minuut.
Eryiğit passt de bal met de wreef. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Esiralan passt de bal met de wreef. Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korutürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş passt de bal in één keer door. Esen is nu in balbezit. Korutürk is nu in balbezit. Korutürk haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Aksakal geeft een lange en hoge pass. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Çeşnicibaşı de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Savaşır kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulubey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 5:0

89e minuut.
Günaydın rent richting de bal. Günaydın geeft een hoge lob. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bernacki de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 47%, ORDU BÜYÜK SPOR FK 53%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - ORDU BÜYÜK SPOR FK 6:0