Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felatgsdffhsh KAZıMSPURt
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Sahil speelt de bal door. Kalaycı is nu in balbezit. Nacioğlu onderschept slim de pass. Nacioğlu geeft een lange en hoge pass. İzalmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shilkov rent richting de bal. Shilkov geeft een lange en hoge pass. Kırmızı is nu in balbezit. Eren is nu in balbezit. Eren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Sırdaş passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Asya de bal onder controle te krijgen. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş passt de bal in één keer door. Sırdaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Kırmızı met de inworp. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren geeft een hoge lob. Shilkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 1:0

31e minuut.
Kırmızı probeert naar een medespeler te passen. Dubilis is nu in balbezit. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu schiet op doel. Piroska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bursalı is nu in balbezit. Eren onderschept slim de pass. Eren probeert naar een medespeler te passen. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felatgsdffhsh 41%, KAZıMSPURt 59%.
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 1:0

47e minuut.
Eren is nu in balbezit. Eren passt de bal met de wreef. Shilkov is nu in balbezit. Çerkez kan de bal niet met de borst controleren. Shilkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 2:0

57e minuut.
Kırmızı rent richting de bal. Kalaycı is nu in balbezit. Kırmızı verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızı geeft een lange en hoge pass. Shilkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Açan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Sahil de bal. Sahil geeft de bal voor. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Piroska probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 2:1

66e minuut.
Doeltrap. Açan met een harde bal richting middenveld. Sırdaş kopt de bal weg. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sahil passt de bal met de wreef. Keleş bereikt de bal nog maar net als eerste. Keleş geeft een hoge lob. Eren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
İzalmaz rent richting de bal. İzalmaz probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu is nu in balbezit. Pamukçu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felatgsdffhsh 25%, KAZıMSPURt 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Felatgsdffhsh - KAZıMSPURt 2:2