Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelesoglu sk SemihKraları
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Dinç de bal. Fırtına rent richting de bal. Dinç begaat een overtreding. Dinç krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kirtutmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gücenmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fırtına rent richting de bal. Fırtına geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gücenmez rent richting de bal. Söğüt onderschept slim de pass. Okusun schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Okusun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Özdeş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karadeniz met de inworp. Enginsu is nu in balbezit. Enginsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Özdeş passt de bal zonder na te denken. Özsürgün is nu in balbezit. Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - SemihKraları 0:1

29e minuut.
Akalan met een sublieme pass. Karadeniz is nu in balbezit. Karadeniz passt de bal in één keer door. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - SemihKraları 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İytaş met een snelle inworp. Yolalan geeft een lange en hoge pass. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelesoglu sk 55%, SemihKraları 45%.
kelesoglu sk - SemihKraları 0:2

47e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fırtına is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özdeş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özsürgün springt en kopt de bal. Babayalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - SemihKraları 0:3

50e minuut.
Yolalan met een snelle inworp. İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç geeft een hoge lob. Lokmacıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Türkay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dinç kopt de bal weg. Özdeş rent richting de bal. Özdeş geeft een lange en hoge pass. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Yolalan speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Fırtına rent richting de bal. Fırtına schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Duvarcı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karadeniz met een snelle inworp. Enginsu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - SemihKraları 1:3

84e minuut.
Tokur probeert naar een medespeler te passen. Karadeniz rent richting de bal. Karadeniz passt de bal met de wreef. Lokmacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelesoglu sk 37%, SemihKraları 63%.
kelesoglu sk - SemihKraları 1:3