Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SemihKraları kelesoglu sk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Gücenmez speelt de bal door. Fırtına is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinç. Fırtına is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fırtına komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dinç speelt de bal door. İytaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lokmacıoğlu. Lokmacıoğlu krijgt een gele kaart. İytaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İytaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özsürgün springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - kelesoglu sk 1:0

38e minuut.
Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına is nu in balbezit. Özsürgün is nu in balbezit. Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına haalt uit met een fantastische trap. Çuhadar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 49%, kelesoglu sk 51%.
SemihKraları - kelesoglu sk 1:0

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çuhadar trapt de bal weg. Dinç kopt de bal weg. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Enginsu heeft problemen om de bal te vangen. Okusun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enginsu. Enginsu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tuna verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna geeft een lange en hoge pass. Güdür probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enginsu rent richting de bal. Enginsu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Akalan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tokur de bal onder controle te krijgen. Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SemihKraları - kelesoglu sk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SemihKraları 50%, kelesoglu sk 50%.
SemihKraları - kelesoglu sk 2:0