Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ORDU BÜYÜK SPOR FK Felatgsdffhsh
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 22.6
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş passt de bal zonder na te denken. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel. Kolcuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - Felatgsdffhsh 0:1

17e minuut.
Özbir passt de bal met de wreef. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kırmızı geeft een hoge lob. Daar is Shilkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbir bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov rent richting de bal. Shilkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - Felatgsdffhsh 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırmızı met een snelle inworp. Esiralan rent richting de bal. Eren onderschept slim de pass. Eren geeft de bal voor. Kolcuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Maestre verovert de bal door een tackle van achteren. Maestre geeft de bal voor. Daar is Savaşır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilkov is nu in balbezit. Shilkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 66%, Felatgsdffhsh 34%.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - Felatgsdffhsh 0:2

63e minuut.
Daar is Demirtaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubilis verovert de bal door een tackle van achteren. Dubilis geeft een hoge lob. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nacioğlu geeft een lange en hoge pass. Özbir kopt de bal weg. Klungelig pakt Çeşnicibaşı de bal. Shilkov rent richting de bal. Shilkov draait met de bal, schiet en ... Kolcuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kırmızı met de inworp. Özbir probeert de bal met de borst te controleren. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbir verovert de bal door een tackle van achteren. Özbir geeft de bal voor. Kolcuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shilkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eren is nu in balbezit. Eren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORDU BÜYÜK SPOR FK - Felatgsdffhsh 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORDU BÜYÜK SPOR FK 65%, Felatgsdffhsh 35%.
ORDU BÜYÜK SPOR FK - Felatgsdffhsh 0:3