Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR KAZıMSPURt
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 18.4
solid Schieten poor
average Passen weak
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Ermiş begaat een overtreding. Beşer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Süneroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernacki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - KAZıMSPURt 1:0

9e minuut.
Süneroğlu is nu in balbezit. Tokat bereikt de bal nog maar net als eerste. Süneroğlu begaat een overtreding. Süneroğlu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sırdaş rent richting de bal. Beşer onderschept slim de pass. Beşer passt de bal zonder na te denken. Bernacki rent richting de bal. Bernacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Beşer verovert de bal door een tackle van achteren. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal zonder na te denken. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Beşer rent richting de bal. Beşer speelt de bal door. Aksakal speelt de bal door. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - KAZıMSPURt 2:0

27e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer passt de bal zonder na te denken. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 42%, KAZıMSPURt 58%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - KAZıMSPURt 2:0

50e minuut.
Eryiğit passt de bal met de wreef. Bernacki rent richting de bal. Bernacki passt de bal in één keer door. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bursalı geeft een hoge lob. Kalaycı probeert de bal aan de voet te houden. Günaydın speelt de bal door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Açan trapt de bal weg. Süneroğlu kopt de bal weg. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel. Açan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süneroğlu passt de bal in één keer door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Açan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - KAZıMSPURt 3:0

73e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer geeft een lange en hoge pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çerkez de bal onder controle te krijgen. Açan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Aksakal heeft problemen om de bal te vangen. Asya begaat een overtreding. Aksakal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aksakal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 28%, KAZıMSPURt 72%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - KAZıMSPURt 3:0