Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAZıMSPURt VARTAŞ ELAZIĞSPOR
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Asya geeft de bal voor. Beşer rent richting de bal. Beşer speelt de bal door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Beşer geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Açan trapt de bal weg. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Eryiğit met een sublieme pass. Beşer rent richting de bal. Beşer met een sublieme pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

15e minuut.
Asya is nu in balbezit. Beşer onderschept slim de pass. Beşer speelt de bal door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:2

21e minuut.
Günaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Günaydın geeft een lange en hoge pass. Ermiş rent richting de bal. Beşer verovert de bal door een tackle van achteren. Beşer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Asya geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aksakal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Beşer probeert de bal met de borst te controleren. Asya rent richting de bal. Beşer onderschept slim de pass. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:3

30e minuut.
Klungelig pakt Pamukçu de bal. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beşer de bal. Beşer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Eryiğit is nu in balbezit. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit met een sublieme pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 71%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 29%.
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4

52e minuut.
Eryiğit kopt de bal weg. Çerkez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ermiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer rent richting de bal. Beşer draait met de bal, schiet en ... Açan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ermiş geeft de bal voor. Süneroğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu onderschept slim de pass. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer draait met de bal, schiet en ... Ermiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulubey zal de hoekschop nemen. Açan bokst de bal weg.

63e minuut.
Süneroğlu rent richting de bal. Süneroğlu geeft een lange en hoge pass. Çerkez heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Açan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Aksakal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asya. Aksakal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Süneroğlu met een snel genomen vrije trap. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:5

67e minuut.
Özbilici geeft een hoge lob. Ulubey heeft problemen om de bal te vangen. Ulubey passt de bal zonder na te denken. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Açan trapt de bal weg. Süneroğlu kopt de bal weg. Bernacki controleert de bal met de borst. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Eryiğit onderschept slim de pass. Beşer rent richting de bal. Beşer probeert naar een medespeler te passen. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Açan bokst de bal weg. Paal!

78e minuut.
Sırdaş is nu in balbezit. Süneroğlu onderschept slim de pass. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sırdaş rent richting de bal. Süneroğlu onderschept slim de pass. Süneroğlu passt de bal met de wreef. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bernacki de bal onder controle te krijgen. Beşer is nu in balbezit. Beşer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 61%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 39%.
KAZıMSPURt - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:5