Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAZıMSPURt Uludağspor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sırdaş kopt de bal weg. Kördüğüm probeert de bal aan de voet te houden. Pamukçu probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Çerkez geeft de bal voor. Inworp. Özel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afşin is nu in balbezit. Afşin draait met de bal, schiet en ... Açan bokst de bal weg.

17e minuut.
Acem onderschept slim de pass. Acem met een sublieme pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk draait met de bal, schiet en ... Açan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bahadır passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asya met de inworp. İzalmaz geeft een hoge lob. Arpacıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 54%, Uludağspor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAZıMSPURt - Uludağspor 0:0

68e minuut.
Kördüğüm geeft een lange en hoge pass. Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Mürekkepçioğlu met een sublieme pass. Afşin rent richting de bal. Afşin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bursalı speelt de bal door. Kıbrıslıoğlu is nu in balbezit. Kalaycı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kıbrıslıoğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kıbrıslıoğlu kan niet meer verder spelen. Savgun komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kördüğüm is nu in balbezit. Kördüğüm passt de bal zonder na te denken. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin is nu in balbezit. Afşin haalt uit met een fantastische trap. Açan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - Uludağspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 66%, Uludağspor 34%.
KAZıMSPURt - Uludağspor 0:1