Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uludağspor KAZıMSPURt
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Afşin onderschept slim de pass. Afşin passt de bal met de wreef. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramantürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pamukçu probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Acem de bal. Arpacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Asya probeert naar een medespeler te passen. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afşin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Afşin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - KAZıMSPURt 1:0

39e minuut.
Karaçaylı probeert naar een medespeler te passen. Pamukçu rent richting de bal. Karaçaylı onderschept slim de pass. Arpacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Çapanoğlu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Özel de bal. Özel passt de bal in één keer door. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Açan met een harde bal richting middenveld. Sahil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahil geeft de bal voor. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uludağspor - KAZıMSPURt 1:1

44e minuut.
Pamukçu probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçaylı rent richting de bal. Arpacıoğlu onderschept slim de pass. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 52%, KAZıMSPURt 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uludağspor - KAZıMSPURt 1:1

51e minuut.
Acem is nu in balbezit. Acem passt de bal in één keer door. Daar is Pamukçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Özel bereikt de bal nog maar net als eerste. Özel geeft een hoge lob. Sırdaş rent richting de bal. Afşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kördüğüm geeft een hoge lob. Asya rent richting de bal. Asya geeft een hoge lob. Acem is nu in balbezit. Acem geeft de bal voor. Açan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kahramantürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sahil rent richting de bal. Afşin verovert de bal door een tackle van achteren. Afşin probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uludağspor - KAZıMSPURt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uludağspor 39%, KAZıMSPURt 61%.
Uludağspor - KAZıMSPURt 2:1