Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kelesoglu sk VARTAŞ ELAZIĞSPOR
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aksakal passt de bal in één keer door. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer speelt de bal door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Beşer onderschept slim de pass. Daar is Beşer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer passt de bal zonder na te denken. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Babayalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beşer rent richting de bal. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:1

17e minuut.
Esen probeert naar een medespeler te passen. Günaydın is nu in balbezit. Günaydın geeft de bal voor. Bernacki rent richting de bal. Bernacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Özsürgün heeft problemen om de bal te vangen. Beşer rent richting de bal. Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bernacki kopt de bal weg. Beşer is nu in balbezit. Beşer passt de bal in één keer door. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Esen bereikt de bal nog maar net als eerste. Esen geeft een lange en hoge pass. Bernacki probeert de bal aan de voet te houden. Bernacki schiet op doel. Babayalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:2

39e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Bernacki passt de bal in één keer door. Eryiğit met een sublieme pass. Beşer heeft problemen om de bal te vangen. Beşer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelesoglu sk 55%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 45%.
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:2

50e minuut.
Dinç met een sublieme pass. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer passt de bal met de wreef. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Günaydın is nu in balbezit. Esen heeft problemen om de bal te vangen. Eryiğit met een sublieme pass. Bernacki rent richting de bal. Bernacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit speelt de bal door. Ulubey geeft de bal voor. Bernacki rent richting de bal. Bernacki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Süneroğlu rent richting de bal. Süneroğlu geeft de bal voor. Kirtutmaz rent richting de bal. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:3

61e minuut.
Lokmacıoğlu met een sublieme pass. Enginsu is nu in balbezit. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki schiet op doel. Babayalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:4

62e minuut.
Lokmacıoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Enginsu de bal. Tokur is nu in balbezit. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Babayalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kirtutmaz geeft een hoge lob. Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey met een sublieme pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey geeft een hoge lob. Beşer springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bernacki de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Karadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Günaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Günaydın speelt de bal door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ulubey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Babayalı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ulubey rent richting de bal. Karadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Karadeniz geeft een hoge lob. Süneroğlu kopt de bal weg. Beşer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:5

75e minuut.
Dinç met een sublieme pass. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit passt de bal in één keer door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:6

79e minuut.
Özsürgün rent richting de bal. Beşer onderschept slim de pass. Beşer met een sublieme pass. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:7

80e minuut.
Babayalı trapt de bal weg. Aksakal kopt de bal weg. Akalan is nu in balbezit. Beşer onderschept slim de pass. Beşer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ulubey geeft de bal voor. Daar is Akalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer draait met de bal, schiet en ... Babayalı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kelesoglu sk 72%, VARTAŞ ELAZIĞSPOR 28%.
kelesoglu sk - VARTAŞ ELAZIĞSPOR 0:8