Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR kelesoglu sk
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Doeltrap. Babayalı trapt de bal weg. Süneroğlu kopt de bal weg. Beşer is nu in balbezit. Beşer schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 1:0

13e minuut.
Bernacki is nu in balbezit. Bernacki passt de bal met de wreef. Beşer is nu in balbezit. Beşer draait met de bal, schiet en ... Babayalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 2:0

17e minuut.
Dinç is nu in balbezit. Beşer is nu in balbezit. Beşer probeert naar een medespeler te passen. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Tokur bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit onderschept slim de pass. Eryiğit passt de bal zonder na te denken. Beşer rent richting de bal. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ulubey passt de bal met de wreef. Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit probeert naar een medespeler te passen. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 3:0

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Kirtutmaz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ulubey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beşer maakt een snoekduik en kopt de bal. Babayalı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 4:0

36e minuut.
Lokmacıoğlu geeft een lange en hoge pass. Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Bernacki geeft een hoge lob. Babayalı bokst de bal weg. Beşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 5:0

40e minuut.
Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki speelt de bal door. Beşer is nu in balbezit. Beşer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 47%, kelesoglu sk 53%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 5:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babayalı trapt de bal weg. Esen kopt de bal weg. Bernacki rent richting de bal. Bernacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babayalı met een harde bal richting middenveld. Süneroğlu kopt de bal weg. Bernacki rent richting de bal. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Süneroğlu geeft een hoge lob. Ulubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey probeert naar een medespeler te passen. Bernacki rent richting de bal. Bernacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Günaydın kopt de bal weg. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tokur zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tokur naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Ulubey geeft de bal voor. Klungelig pakt Bernacki de bal. Özsürgün is nu in balbezit. Bernacki onderschept slim de pass. Bernacki haalt uit met een fantastische trap. Babayalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Tuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süneroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Süneroğlu speelt de bal door. Bernacki rent richting de bal. Bernacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Günaydın rent richting de bal. Günaydın geeft een lange en hoge pass. Daar is Bernacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 6:0

85e minuut.
Dinç geeft de bal voor. Karadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadeniz met een sublieme pass. Daar is Lokmacıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokmacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Dinç de bal. Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Eryiğit met een sublieme pass. Bernacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernacki draait met de bal, schiet en ... Babayalı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 7:0

88e minuut.
Lokmacıoğlu met een sublieme pass. Enginsu rent richting de bal. Bernacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bernacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babayalı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Akalan is nu in balbezit. Beşer onderschept slim de pass. Beşer passt de bal in één keer door. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VARTAŞ ELAZIĞSPOR 29%, kelesoglu sk 71%.
VARTAŞ ELAZIĞSPOR - kelesoglu sk 7:0