Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAZıMSPURt SemihKraları
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arpacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına onderschept slim de pass. Fırtına schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
İytaş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Asya de bal onder controle te krijgen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırtına is nu in balbezit. Fırtına haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - SemihKraları 0:1

9e minuut.
Süer kopt de bal weg. Fırtına heeft problemen om de bal te vangen. Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Arpacıoğlu rent richting de bal. Okusun onderschept slim de pass. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu draait met de bal, schiet en ... Türkay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KAZıMSPURt - SemihKraları 1:1

27e minuut.
Daar is Okusun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamukçu rent richting de bal. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okusun bereikt de bal nog maar net als eerste. Okusun speelt de bal door. Daar is Fırtına, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fırtına geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - SemihKraları 1:2

31e minuut.
Özsürgün rent richting de bal. Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Çerkez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Çerkez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Özdeş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaycı met een snelle inworp. Pamukçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamukçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KAZıMSPURt - SemihKraları 2:2

42e minuut.
Fırtına verovert de bal door een tackle van achteren. Fırtına speelt de bal door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün draait met de bal, schiet en ... Açan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - SemihKraları 2:3

45e minuut.
Fırtına probeert naar een medespeler te passen. Özsürgün heeft problemen om de bal te vangen. Asya is nu in balbezit. Özsürgün verovert de bal door een tackle van achteren. Özsürgün schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 53%, SemihKraları 47%.
KAZıMSPURt - SemihKraları 2:3

53e minuut.
Güdür geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İzalmaz met de inworp. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaycı probeert naar een medespeler te passen. Güdür heeft problemen om de bal te vangen. İzalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. İzalmaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Süer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İzalmaz. Süer raakt geblesseerd tijdens het duel. Süer met een snel genomen vrije trap. Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAZıMSPURt - SemihKraları 2:4

60e minuut.
Özsürgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fırtına. Fırtına krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAZıMSPURt 55%, SemihKraları 45%.
KAZıMSPURt - SemihKraları 2:4