Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AkınSpor İnzibat
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Ezelden probeert naar een medespeler te passen. Dalan is nu in balbezit. Hiçyılmaz rent richting de bal. Dalan onderschept slim de pass. Dalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turna passt de bal in één keer door. Metal bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal probeert naar een medespeler te passen. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Ezelden de bal. Metal verovert de bal door een tackle van achteren. Metal speelt de bal door. Tezkere rent richting de bal. Tezkere schiet op doel. Afat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kalasçı met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silahtaroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atanan is nu in balbezit. Atanan geeft een hoge lob. Mezarcı bokst de bal weg.

43e minuut.
Zilci onderschept slim de pass. Zilci geeft een lange en hoge pass. Atanan kopt de bal weg. Takmaz rent richting de bal. Takmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AkınSpor - İnzibat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 53%, İnzibat 47%.
AkınSpor - İnzibat 1:0

48e minuut.
Gökler passt de bal met de wreef. Soyak rent richting de bal. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Metal is nu in balbezit. Metal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AkınSpor - İnzibat 1:1

77e minuut.
Metal is nu in balbezit. Metal speelt de bal door. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere draait met de bal, schiet en ... Gitmez probeert de bal aan de voet te houden. Afat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tezkere bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AkınSpor 67%, İnzibat 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AkınSpor - İnzibat 1:1